Inertizare, purjare și degazare

Vă prezentăm beneficiile care vin din experiența a zeci de ani, o experiență dovedită.

Inertizarea cu azot

Atunci când se depozitează substanțe foarte volatile sau substanțe predispuse la oxidare, siguranța și conservarea produsului sunt de o importanță capitală. Inertizarea cu azot este o metodă sigură și de încredere pentru menținerea constantă a unui strat protector de gaz pe partea superioară a substanței.

Aceasta implică înlocuirea aerului umed în partea superioara cu azot inert și total uscat de puritate înaltă. Un sistem precis de reglare a supapelor asigură că, pe măsură ce rezervorul este umplut sau golit, conținutul de azot se ajustează automat pentru a menține pătura de protecție.

Rezultatul este siguranța, fiabilitatea și protecția împotriva degradării prin oxidare.
Pentru vasele utilizate deseori în procese discontinue, caracterizate prin umplere și golire ciclică, am dezvoltat ecluze speciale de gaz inert care împiedică în mod eficient intrarea oxigenului în sistemul dumneavoastră.


Purjare

Atmosfera din zonele de proces - de exemplu în reactoare - poate fi curățată eficient și eficient din punct de vedere al costului de oxigen și umiditate la pornire sau oprire folosind azot lichid gazos (GAN).
Umplerea și epurarea instalațiilor cu acest gaz uscat este complet controlabilă. Nu sunt necesare pompe, astfel încât riscul de scântei și de aprindere sau de contaminare încrucișată este eliminat.  În plus, utilizarea azotului asigură „nicio reacție" fie cu substanța stocată anterior, fie cu cea din fluxul de proces. 

Siguranță - prioritatea numărul unu 

Sistemul nostru unic de siguranță oferă o platformă sigură pentru evaluarea proprietăților de inflamabilitate ale unui număr mare de gaze, vapori și amestecuri.
Software-ul bazat pe PC permite inginerilor noștri de la aplicare să vă arate cum să reduceți timpul de oprire și de pornire.

Când sunteți partener cu Linde, vă puteți baza pe oferta noastră de servicii complete, care cuprinde:
•    Analiza de siguranță cu sistemul nostru de siguranță
•    Teste și analize de fezabilitate
•    Dezvoltarea unei soluții personalizate
•    Consultanță cu privire la schema de furnizare a gazului inert cea mai economică pentru a satisface specificațiile de puritate

Degazare - îndepărtarea oxigenului prin injectarea azotului

Când azotul este injectat în lichide sub forma unor bule mici, oxigenul poate fi îndepărtat eficient. Această metodă oferă un control excelent și nu introduce nicio altă substanță în lichid.
În plus, degazarea cu azot este rapidă, eficientă și poate fi introdusă în mod flexibil în diferite procese.

Aveți o întrebare pentru experții noștri?