Skip to main content
Bookmark this pageDownload this page as PDFPrint this pageRelated sitesFacebookTwitterYoutubeGoogle
 

Gazele noastre au un rol definitoriu în aproape fiecare sector al industriei, comerţului, ştiinţei şi cercetării, sporind calitatea vieţii prin contribuţia lor la protecţia mediului, sănătăţii şi siguranţei.

Clienţii noştri utilizează gazele noastre pentru a îmbunătăţi competitivitatea, a reduce costurile legate de procesele tehnologice şi a spori calitatea şi productivitatea. De fapt, multe produse banale, de la băuturi răcoritoare la piese pentru motoare de automobile, nu ar exista fără gaze industriale. Şi mai important este faptul că tehnologiile şi aplicaţiile noastre inovatoare pe bază de gaze deschid calea către alegerea unui stil de viaţă şi a unor practici de afaceri mai durabile şi ecologice. Faceţi clic pe linkurile din stânga pentru a vedea modul în care gazele ating fiecare parte din viaţa noastră cotidiană.

De la sudură şi congelare la alimentarea cu energie, încălzire, analizare şi testare, tehnologiile bazate pe gaze şi gazele noastre sunt esenţiale pentru aproape fiecare etapă tehnologică din industrie, comerţ, ştiinţă şi cercetare. Dată fiind sfera largă de aplicare, nevoile utilizatorilor de gaze industriale variază radical în ceea ce priveşte volumul, puritatea, compoziţia şi formele de livrare.

Indiferent dacă administraţi un mic atelier specializat sau o unitate de producţie la scară industrială, noi avem soluţia perfectă pentru nevoile dumneavoastră tehnologice. Faceţi clic pe linkurile din stânga pentru a vedea modul în care îmbunătăţim fluxurile tehnologice şi ridicăm ştacheta durabilităţii în cel mai larg spectru industrial.
tracking