Industries landing page

IndustriiVă rugăm să selectaţi din lista de mai jos industria pentru care doriţi să aflaţi mai multe informaţii despre capacităţile Linde

Gazele Linde au un rol definitoriu în aproape fiecare sector de industrie, în comerţ, ştiinţă şi cercetare, sporind calitatea vieţii prin contribuţia lor la protecţia mediului, sănătăţii şi siguranţei. 


Clienţii utilizează gazele Linde pentru a îmbunătăţi competitivitatea, a reduce costurile şi a crește calitatea şi productivitatea. De fapt, multe produse uzuale, de la băuturi răcoritoare la piese pentru motoare de automobile, nu ar exista fără gaze industriale. Şi mai important este faptul că tehnologiile şi aplicaţiile inovatoare Linde pe bază de gaze deschid calea către alegerea unui stil de viaţă şi a unor practici de afaceri mai durabile şi ecologice. Aflaţi mai multe despre modul în care pot fi utilizate gazele Linde în diferite industrii în secţiunea din stânga. 


Gazele Linde sunt esenţiale pentru aproape fiecare etapă tehnologică din industrie, comerţ, ştiinţă şi cercetare - de la sudură şi congelare la alimentarea cu energie, încălzire, analizare şi testare. Dată fiind sfera largă de aplicare, nevoile de utilizare a gazelor industriale variază radical în ceea ce priveşte volumul, puritatea, compoziţia şi formele de livrare. Indiferent dacă administraţi un mic atelier specializat sau o unitate de producţie la scară industrială, Linde are soluţia perfectă pentru nevoile dumneavoastră. În secţiunea alăturată, descoperiţi modul în care gazele industriale Linde pot fi folosite în beneficiul dumneavoastră, indiferent de industrie.


Indiferent dacă administraţi un mic atelier specializat sau o unitate de producţie la scară industrială, Linde are soluţia perfectă pentru nevoile dumneavoastră. În secţiunea alăturată, descoperiţi modul în care gazele industriale Linde pot fi folosite în beneficiul dumneavoastră, indiferent de industrie.