Piata fructelor și a legumelor începe cu produsele proaspăt recoltate si până la salate gata preparate si fructe uscate. Toate acestea au în comun un element – sunt sensibile şi necesită atentie si igienă pe timpul culesului, depozitării, ambalării şi distribuţiei. In acest sens, controlul temperaturii este un factor cheie.
Pentru fiecare fază a procesului de prelucrare detinem expertiza si tehnologiile în domeniile controlului temperaturii, îmbunătăţirii condiţiilor de lucru, dimensionării capacitătii de productie, cresterii randamentului si în final al măririi prin metode naturale a termenului de valabilitate al alimentelor.
-
Inertizarea(păstrarea fructelor si legumelor sub strat protector de gaz inert), purjarea şi impregnarea
-
• Aditia de CO2 în sere şi fumigarea
-
Tratarea apei potabile şi controlul pH-ului
-
• Răcirea criogenica / congelarea cu gaz şi gheaţă carbonică
-
• Ambalarea în atmosferă de protectie(MAP), în vederea extinderii termenului de valabilitate.