Gaze medicale

Linde este dedicată furnizării de produse și servicii pentru uz farmaceutic și medical care permit profesioniștilor din domeniul sănătății să ofere terapia optimă pentru pacienții lor din spitale, clinici, centre de îngrijire intermediară, centre de urgență și la domiciliul pacienților.

Linde Gas provides following medical gases: 

    Medical oxygen – compressed in cylinders and liquid medical oxygen 
Medical oxygen is widely used in every healthcare setting, with applications from anaesthesia to inhalation therapy. 

    Medical Carbon Dioxide – compressed in cylinders
Medical carbon dioxide (CO2) has various medical purposes. It is used as a pure gas or in specialised mixtures with other gases in stimulating breathing, anaesthesia and sterilisation of equipment. 

    Medical nitrious-oxide – compressed in cylinders. 
Nitrous oxide is commonly used in anaesthesia; its use improves the quality and safety of induction of anaesthesia, facilitates faster recovery and reduces costs.

Oxigen medical - comprimat în butelii și oxigen lichid de uz medical 

Asistența medicală de calitate și siguranța sunt fără îndoială importante, prin urmare, este important ca oxigenul să fie manipulat cu diligență maximă. Linde Healthcare oferă soluții, produse și servicii care utilizează oxigenul medicinal, pentru a satisface cerințele specifice ale instituției medicale sau pentru a ajuta pacienții la domiciliu.  Oxigenul medical este utilizat la scară largă în fiecare instituție medicală, cu aplicații de la anestezie la terapia prin inhalare.
Opțiuni medicale de livrare a oxigenului:
         Butelii de oxigen medical - oferim oxigen medical în butelii de diferite dimensiuni:
         volumul buteliei: 2l, 5l, 10, 50l cu presiunea de lucru 200 bar

LIV valves and cylinders image to be used for LIV campaign

Inovarea buteliei: LIV - butelie Linde cu supapă integrată

Linde a introdus butelii ușoare cu supape integrate - LIV. Buteliile LIV au un dispozitiv încorporat pentru reglarea automată a presiunii, o roată de reglare închis/deschis și un selector de debit integrant.

Acesta este conceput pentru a facilita funcționarea buteliei și administrarea gazelor medicale pentru personalul medical, deoarece nu este nevoie să se atașeze un regulator. Presiunea este eliberată și controlată cu precizie.  

Cu o gamă largă de setări de debit, puteți selecta cu precizie tratamentul pentru a satisface recomandările pacientului.

NIONTIX - comprimat în butelii

Protoxidul de azot medical este utilizat ca anestezic și analgezic:
     - Acționează sinergic în combinație cu alte anestezice administrat prin inhalare sau intravenos. 
     - Are un efect redus asupra respirației și circulației în timpul anesteziei. Respirația spontană este menținută mai eficient prin utilizarea combinației de protoxid de azot medicinal și a oricărui anestezic administrat prin inhalare, utilizat frecvent, decât în cazul inhalării unui anestezic puternic.
     - Absorbția și eliminarea sa rapidă împreună cu capacitatea de a menține respirația spontană permit o trezire mai rapidă atunci când se utilizează cu un anestezic modern inhalat decât atunci când anestezicul este utilizat singur.

Oferim protoxid de azot în butelii de 7.5 kg și 37.5 kg;

 ENTONOX

ENTONOX este un amestec de gaze medicale compus din 50% protoxid de azot și 50% oxigen pentru utilizarea în toate situațiile în care se caută anestezia și sedarea cu debut și neutralizare rapide. Amestecul de protoxid de azot/oxigen oferă beneficiile oxigenului suplimentar prin proprietățile oxidului de azot de ameliorare a durerii, fără pierderea cunoștinței. Este un analgezic utilizat pe scară largă pentru ameliorarea durerii acute, pe termen scurt, într-o gamă variată de situații clinice, de la proceduri dureroase la naștere.

Oferim ENTONOX (protoxid de azot 50%+Oxigen 50%) în butelii de diferite dimensiuni: 2l sau 10l.

HELIOX

Heliul medical este utilizat ca mediu de administrare pentru asistarea respirației și obținerea accesului la căile respiratorii obstrucționate, în principal pentru a asigura fluxul de oxigen în alveolele pacienților cu obstrucție respiratorie severă. În combinație cu aerul și oxigenul, heliul medical este folosit pentru testele funcției respiratorii pentru transferul gazelor.  În plus, heliul lichid este esențial pentru funcționarea și răcirea aparatelor de imagistică cu rezonanţă magnetică (IRM).

În mod specific, amestecurile HELIOX sunt de trei ori mai puțin dense decât aerul. Această proprietate permite pacienților cu afecțiuni respiratorii să respire mai liber reducându-le efortul de respirare și îmbunătățindu-le confortului.  

Oferim HELIOX 70% el + 30 % O2 în butelii de 10l.

Aer medicinal

În spitale, aerul medicinal este utilizat în principal în terapia cu ventilaţie şi aerosoli, precum şi în timpul anesteziei:
 - În tratarea bolilor respiratorii, precum (astmul) şi BPOC, inhalația este un mijloc eficace de administrare  a tratamentului medicamentos.  Nebulizatoarele sunt utilizate în tratamentul pacienţilor care nu pot folosi inhalatori convenţionali.  Aerul medical poate fi utilizat pentru a conduce tratamentul medicamentos în nebulizator, unde medicamentul lichid este transformat în vapori  ce pot fi inhalaţi.
 - Aerul medical este utilizat ca și gaz transportor pentru substanţele narcotice în anestezia prin inhalare. De asemenea, poate fi utilizat împreună cu oxidul nitric ca înlocuitor al oxigenului suplimentar pentru a reduce concentraţia ridicată rezultată în urma expunerii.

Nitric Oxide Gas

Linde Healthcare has developed a complete solution, INOmax Therapy, for the delivery of inhaled nitric oxide. Our solution integrates a dedicated system for administration, gas calibration, treatment recording, customer training and service support to ensure the most effective results with maximum patient safety. The delivery device INOvent fits every sort of ventilatory support mode and enables constant monitoring of delivered nitric oxide, oxygen and nitrogen dioxide.

Nitric Oxide Gas (NO) 1000PPM + Balanced N2 in 40l.


Aveți întrebări? Sunteți pregătiți să comandați?